Skip to main content
Zoekt

TECHERS ZOEKT WEER BBL-ERS

By april 16, 2019april 23rd, 2019No Comments

Voor instroom september 2019 zoekt TECHERS weer enthousiaste BBL leerlingen.

In een BBL-traject heb je als student een arbeidsovereenkomst met een werkgever (dat zijn wij) en daarnaast volg je 2 avonden in de week les bij bijvoorbeeld een ROC. Je gaat dus veel werken en bent af en toe op school. Je leert dus nog meer van de praktijk en dit doe je bij een erkend leerbedrijfTECHERS betaalt je opleiding en jij verdient geld. Ook prettig.

Momenteel heeft TECHERS gemiddeld zo’n 15 BBL-ers in opleiding op elektrotechnisch-‘E’ en op werktuigbouwkundig-‘W’ gebied. Niveaus variërend van 2 t/m 4. In samenwerking met de scholen verzorgt TECHERS de intakes en passende begeleiding t.b.v. deze BBL-trajecten.

Daarnaast vervullen we ook stageplaatsen voor veel scholen in de regio voor deze niveaus. Mocht je toch kiezen voor een BOL opleiding, is het mogelijk om bij ons stage te lopen tegen een leuke stagevergoeding.

TECHERS REGELT

TECHERS regelt alles. En dat is het gehele traject van A to Z, vanaf intake tot diplomering, en van ‘E tot W’, zowel op school als op de werkplek. Dit jaar gaan waarschijnlijk zo’n 8 BBL-ers hun diploma halen. Daar zijn we trots op! (Net zoals Shawn die afgelopen jaar zijn EMSI diploma (MBO 3) in ontvangst heeft genomen).

We helpen je met kiezen voor bijvoorbeeld Elektrotechniek, waarbij je leert hoe je een complete elektrotechnische installatie aanlegt, vanaf de meterkast tot aan de verlichting of wandcontactdozen. Of voor Werktuigbouwkunde waarin je bijvoorbeeld het onderhoud aan Sanitair/CV/gas – en klimaatbehandelingsinstallaties gaat doen.

Weet je nog niet welke kant je op wilt en wil je dat eerst uitproberen. Dan ga je op ‘snuffelstage’ en wordt het vast makkelijker om te kiezen.

Aan het werk

Lijkt het je wat, wil je er meer over weten of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Andere berichten

ZEGT
december 14, 2020

TECHERS ZEGT NEE TEGEN RACISME

Anti-discriminatie beleid bij de werving en selectie De bedrijfsvoering van Techers BV is er op gericht om werkzoekenden een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, burgerlijke…
Zoekt
april 16, 2019

TECHERS ZOEKT WEER BBL-ERS

Voor instroom september 2019 zoekt TECHERS weer enthousiaste BBL leerlingen. In een BBL-traject heb je als student een arbeidsovereenkomst met een werkgever (dat zijn wij) en daarnaast volg je 2 avonden in…
Maastricht_1Ontwikkelt
april 8, 2019

The Student Hotel Maastricht is open

Het afgelopen jaar werd het Eiffelgebouw in Maastricht omgebouwd van sanitairfabriek tot The Student Hotel. TECHERS speelde een rol in dit mooie project door te voorzien in aanvullend personeel voor ketenpartner…

Leave a Reply