Bij TECHERS ben je nooit uitgeleerd!

28 maart 2017

TECHERS vindt het belangrijk dat medewerkers zich voortdurend kunnen bijscholen. Daarom verzorgen we regelmatig opleidingen en cursussen. Op dit moment volgen 20 elektromonteurs de cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties in Rijswijk.

In samenwerking met partner Easy Montage organiseert TECHERS de cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties. De helft van hen werkt bij het installatiebedrijf Easy Montage, de andere helft werkt via TECHERS. “Het is belangrijk om je te blijven verdiepen, want je bent nooit uitgeleerd,” zegt Joost Kleinjan, directeur van TECHERS.

Als je net uit de schoolbanken stapt, heb je nog veel te leren. Daarom vindt TECHERS het belangrijk dat medewerkers voortdurend bezig zijn met hun kennisontwikkeling. Maar ook later in je loopbaan heb je bij TECHERS de mogelijkheid om je kennis en kunde uit te breiden.

Cruciale kennis

In de cursus leer je hoe je brandmeldinstallaties moet monteren, inspecteren, onderhouden en repareren. Ook doen ze kennis op over de voorschriften voor het aanleggen van een brandmeldinstallatie. Deze kennis is cruciaal, omdat de eisen voor brandmeldinstallaties steeds strenger worden.

“Wij hebben zelfstandigheid en professionaliteit van technisch personeel hoog in het vaandel staan,” zegt Joost. “Dat klinkt logisch, maar bij sommige bedrijven schiet dit er nog weleens bij in. Om kwaliteit te waarborgen en te verbeteren, stellen wij hoge eisen aan het kennis- en opleidingsniveau van onze medewerkers. Zo helpen wij TECHERS hun kennis te vergroten en ondersteunen wij hen om een betere monteur te worden.”

Alle kennis om zelfstandig te werken

Shanker volgt elke maandagavond de cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties. “Ik heb bij TECHERS aangegeven dat ik me graag verder wil verdiepen,” vertelt hij. “Toen kon ik snel aan de slag met deze cursus. Het is een theoretische cursus, dus het is soms best pittig om de hele avond je hoofd erbij te houden. Al helemaal wanneer je er al een dag werken op hebt zitten. Maar, na het afronden van de cursus heb ik wel alle kennis in huis om zelfstandig brandmelders te installeren.”

Cursus vergoed? Goed geregeld!

TECHERS vergoedt de volledige kosten van cursussen en opleidingen voor loondienstmedewerkers. Zzp’ers bieden we een interessant gereduceerd tarief.

TECHERS wenst alle deelnemers veel succes en proost graag eind april met alle gediplomeerden!

Ook je horizon verbreden?

Bij TECHERS kun je naast je werk verschillende cursussen volgen om jezelf breder te ontwikkelen binnen je vakgebied, waaronder deze cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties. Benieuwd naar ons volledige cursusaanbod? Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is voor jou!

Deel deze pagina op: