Wij zijn TECHERS.

We maken dagelijks werk van de flexibele inzet van technisch personeel. Dit doen we door continu ervaren en gedreven professionals te werven, te scholen, te selecteren en in te zetten op elk gewenst moment en in elke fase van uw project.

Als partner adviseren we desgewenst al voorafgaand aan uw project over de inzet van flexibel personeel. Met als gevolg dat u uw project efficiënter kan managen, duidelijker kunt calculeren en zo mogelijk ook onderscheidend kunt aanbieden.

Bij kandidaten en medewerkers kijken we niet alleen naar talent, maar investeren ook voortdurend in de ontwikkeling daarvan. De kwaliteit, ontplooiïng en tevredenheid van onze mensen vormt de basis van onze dienstverlening.

Door onze persoonlijke benadering, kennis en ervaring slagen wij erin onze mensen aan TECHERS te binden. Hierdoor kunnen wij voortdurend een beroep doen op een uitgebreid bestand van vakmensen.

Kwaliteit

We maken dagelijks werk van kwaliteit. Onze selectie is streng maar de geboden arbeidsomstandigheden zijn goed. TECHERS biedt perspectief. We zorgen voor scholing, training & certificering, goed gereedschap en desgewenst zorgen we voor hoogwaardige huisvesting als het project daarom vraagt.

Zekerheid

We maken dagelijks werk van zekerheid. De kandidaat die u zoekt moet direct mee kunnen draaien binnen uw organisatie. TECHERS heeft de kandidaat die bij u past. Ons bestand is groot en van hoge kwaliteit. Technische professionals werken graag voor TECHERS.

Flexibiliteit

Techers is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en werven en selecteren van personeel in de industriële en technische branche. Uitzending is snel, flexibel en zorgeloos. U hoeft alleen de gewerkte uren te betalen. Techers regelt voor u de personeelsadministratie, de werving en selectie en het uitbetalen van de salarissen.