Happy Techers

Shanker, 28 jr.
Den Haag

TECHER sinds juli 2016

“Ik heb een opleiding voor Service Technicus gedaan. In de toekomst zou ik graag iets met klimaattechniek willen doen, omdat ik in het verleden ook een tijdje in de klimaattechniek actief ben geweest.”

Goed werk

“Ik werk al zo’n 7 jaar in de techniek. Een vriend heeft me geadviseerd om bij TECHERS te komen werken en ik heb de kans gepakt. Ondertussen ben ik nu alweer een tijd voor TECHERS aan het werk.”

“Mijn meest recente project op dit moment is bij Rijnstraat (VR8) bij Den Haag Centraal. Daar doe ik van alles. Bijvoorbeeld monteren van WCD’s bij meubels en wanden. Gaten maken, voeding trekken enzovoorts. Ik vind dat het vaak goed gaat op het werk. Ik ben misschien te positief over alles, maar ik ben nu eenmaal van nature niet negatief ingesteld. Ik vermaak me prima op mijn werk.”

Langdurige samenwerking

“In de toekomst wil ik een nieuw huisje, nieuwe auto en nieuwe projecten. En hopelijk nog een lange samenwerking met TECHERS.”

“Bij TECHERS wil iedereen je graag helpen, ze beantwoorden je vragen en je kan vertrouwelijk met ze praten. TECHERS helpt je als je iets nodig hebt. Tot nu toe heb ik geen problemen ervaren. Het verloopt helemaal goed.”