Happy Techers

Michel, 44 jr.
Rotterdam

TECHER sinds december 2013

“Ik heb een opleiding gedaan op de Detailhandel School, de Middelbare LDS en daarna de Kort Middelbare Beroepsopleiding. Ik werk inmiddels al zo’n 5 jaar in de techniek waarvan al 3 jaar bij TECHERS. In mijn vrije tijd ga ik graag vissen, uit eten en naar mijn stamkroeg De Spiegel.”

Een nieuwe baan via TECHERS

“Vroeger werkte ik bij BREEMAN als verkoopadviseur MINI. Wegens een reorganisatie werd mijn contract niet verlengd. Het zoeken naar een nieuwe baan was in die tijd erg moeilijk en nam veel tijd in beslag. Ik kwam in contact met TECHERS en bij hen kreeg ik de mogelijkheid om me om te scholen tot elektromonteur. Ik werk graag met mijn handen werk en er is genoeg werk in de techniek. Daarom heb ik deze kans met beide handen aangepakt.”

Verschillende projecten

“Een van mijn eerste projecten was het nieuwe The Student Hotel in Rotterdam. Daar heb ik gewerkt van begin tot oplevering dus alle werkzaamheden kwamen voorbij. Het volgende project was in Hoorn, het West Fries Gasthuis. Daar waren we verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van de verlichting. Na Hoorn werkte ik wederom voor The Student Hotel. Eerst in Amsterdam en nu in Eindhoven.”

Verder ontwikkelen

“Het werk bevalt me als er een goede groep mensen aan het werk is en de werkzaamheden duidelijk zijn en de juiste materialen voorhanden zijn.”

“Bij TECHERS hebben ze het beste met je voor, ze zijn bereid om goed naar je te luisteren en stimuleren je ook zeker om je verder te ontwikkelen. Over een jaar zie ik mezelf nog steeds werken bij TECHERS. Door cursussen te volgen, hoop ik mijn kennis te vergroten.”