Happy Techers

Marco, 49 jr.
Kerkdriel

TECHER sinds juni 2016

“Ik heb mijn technische opleiding bij de Koninklijke Marine gedaan, aangevuld met een aantal ROVC opleidingen en een aantal bedrijfsinterne opleidingen op management niveau. Ik ben nu niet echt bezig met wat ik nog zou willen doen, maar ik denk dan iets in de richting van bedrijfsvoering.”

Een nieuwe uitdaging

“Inmiddels werk ik al 30 jaar in de techniek. Ik ben met TECHERS in aanraking gekomen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Mijn huidige werkzaamheden bestaan uit het opzetten en uitbreiden van de serviceafdeling bij Holland Marine Lifts (HML). Daarnaast werk ik aan het verder professionaliseren van de projectleiding bij nieuwbouwprojecten. Dit doe ik aan boord van diverse schepen, jachten en platformen.”

Gezonde werksfeer

“Het loopt lekker als het druk is, er veel dingen gebeuren, de neuzen dezelfde kant op staan,  er gemotiveerde mensen op de werkvloer lopen en er een gezonde werksfeer heerst. Ik zie mezelf wel bij HML blijven als servicemanager of projectmanager, werkend aan de verdere professionalisering van het bedrijf.”

“Bij TECHERS is het lekker direct en duidelijk, een ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit.”

Marco is inmiddels in dienst getreden bij een tevreden opdrachtgever.