Happy Techers

Elwin, 43 jr.
Rotterdam

TECHER sinds juli 2015

“Op het moment doe ik geen opleiding. Een half jaar geleden heb ik de opleiding Installatie Deskundige Brandmeldinstallaties afgerond. Andere opleidingen die ik heb gedaan zijn: MSI, MBV, zwakstroom, koeltechniek, camera’s, paneelbouw. Welke opleiding ik nog zou willen doen weet ik op dit moment niet.”

Leiding geven

“Al van jongs af aan ben ik met techniek bezig. Sinds mijn achttiende ben ik in de techniek werkzaam, dus dat is nu al 25 jaar. En nu al zo’n 2 jaar voor TECHERS.”

Ik heb onder andere gewerkt bij The Student Hotel en de Europese Gevangenis in Den Haag. Op dit moment werk ik voor de opdrachtgever BECTRO. Ik werk als Leidinggevend Elektromonteur en stuur een aantal jongens aan. Ik vertel ze wat te doen en voor hulp of advies komen ze naar mij toe. Verder werk ik zelf aan complete elektrotechnische installaties, zowel sterkstroom als zwakstroom.”

Goed geregeld

“Het loopt lekker als er een leuke sfeer is met goede collega’s en als de chef een goede vent is. Dat werkt altijd. En voor wat betreft de toekomst? Hetzelfde. Ik blijf dit wel doen.”

“Bij TECHERS is het goed geregeld. Van spullen en gereedschap tot kleding en vervoer.”