Happy Techers

Elvis, 36 jr.
Schiedam

TECHER sinds april 2014

“Ik heb de opleidingen Elektrotechniek (lts), CIT (mts niveau 4), EMSI (niveau 4), Technicis (niveau 4) gevolgd en ik zou graag nog een HBO opleiding willen afronden. Ik werk al sinds 2006 in de techniek.”

Zorginstellingen en zonnepanelen

“Via een klasgenoot die destijds bij IMTECH werkte, ben ik in aanraking gekomen met TECHERS. Ik ben begonnen in zorginstellingen zoals het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam en het Westfriesgasthuis in Hoorn. Ook heb ik zonnepanelen aangesloten. Ik was hier verantwoordelijk voor het elektrotechnische gedeelte om deze panelen aan te sluiten op de huisinstallatie.”

“Op het moment werk ik op een groot renovatie-project in Den Haag, het VROM. Hier werk ik als Zelfstanding Elektromonteur aan diverse sterk- en zwakstroom installaties. Ook geef ik begeleiding aan (jonge) Assistent Elektromonteurs.”

Goede communicatie

“De communicatie op de werkvloer moet goed zijn, overzichtelijke planning, competente en gemotiveerde mensen. Het liefst in een klein project, dan is er meer overzicht.”

“Het zou fijn als wij als TECHERS eigen projecten kunnen aannemen. Dan zou ik graag een leidinggevende functie willen hebben. Ik vind dat het goed geregeld is bij TECHERS. Niks te klagen.”