Happy Techers

Christoph, 34 jr.
Den Haag

TECHER sinds juli 2015

“Ik heb de opleidingen MSI en EMSI succesvol afgerond in 2001 op het Scutos College in Utrecht. Graag wil ik nog een cursus volgen over medische aarding aangezien we daar in het ziekenhuis waar ik op het moment werk veel mee te maken krijgen.”

Huiselektromonteurs

“Sinds 2001 werk ik in de techniek. Ik ben begonnen in de utiliteitsbouw. Door een goede tip van een collega van mij ben ik met TECHERS in contact gekomen. Ik heb gesolliciteerd en werd uitgenodigd op gesprek. Het gesprek was zeer positief van beide kanten.”

“Sinds ik bij TECHERS werk ben ik voornamelijk in het ziekenhuis bezig. Met mijn collega’s zijn wij daar de zogenaamde ‘huiselektromonteurs’. Wij werken onder anderen aan nieuwe data-voorzieningen en wcd’s. Als een verlichtingsarmatuur het niet doet zoals in een bedbalk dan moet deze gerepareerd worden.”

Variërend werk

“Ook medische aarding volgens de NEN3140 moet worden hersteld en zonodig worden er nieuwe aansluitingen gemaakt. Als er een ruimte verbouwd moet worden, moet ook vaak de brandmeldinstallatie aangepast worden. Kortom: een variërende dag, waarbij we soms ook wel eens ‘s avonds moeten werken omdat een afdeling zoals het patiëntengebied overdag in gebruik is.”

“Voor mij loopt het lekker als er genoeg te doen is op een dag. Een rustige dag is een saaie en vermoeiende dag. Duidelijkheid over wat er moet gebeuren is fijn. Een goede samenwerking met een prettige sfeer werkt natuurlijk ook heel goed mee.”

Vertrouwd gevoel
“Werken via TECHERS? Dat is voor mij meer een gevoel. Het geeft een vertrouwd gevoel. Hier is mijn haven.”

“In de nabije toekomst hoop ik weer een cursus afgerond te hebben en het bedrijf waar ik ingehuurd ben een goed gevoel te geven. Ik ben één van hen. Over mij zeggen ze: Die van TECHERS is een goeie.”