student hotel maastricht

The Student Hotel Maastricht is open

24 oktober 2017

Het afgelopen jaar werd het Eiffelgebouw in Maastricht omgebouwd van sanitairfabriek tot The Student Hotel. TECHERS speelde een rol in dit mooie project door te voorzien in aanvullend personeel voor ketenpartner Bectro Installatietechniek. 

Lees verder

stagiairs techers

Studenten maken The Student Hotel!

21 juni 2017

Drie studenten van ROC Leeuwenborgh lopen stage bij TECHERS. Ze werken aan de renovatie van The Student Hotel in Maastricht: één van de TECHERS-projecten van dit moment.

Lees verder

Verplicht vrij in de zomer? Werk jij liever door?

12 juni 2017

Is het bedrijf waarvoor je werkt gesloten in de zomermaanden maar blijf je liever aan de slag? Dat kan bij TECHERS! Op veel projecten wordt tijdens de zomer doorgewerkt!

Lees verder

TECHERS werkt mee aan The Student Hotel

8 juni 2017

The Student Hotel is één van de grootste projecten waar TECHERS, samen met opdrachtgever Bectro, op dit moment aan meewerkt. Onze Techers realiseren de installatie van de elektrotechniek en bouwen mee aan de moderne kamers en grote gemeenschappelijke ruimtes.

Lees verder

Cursus Installatietechniek Brandmelders

Bij TECHERS ben je nooit uitgeleerd!

28 maart 2017

TECHERS vindt het belangrijk dat medewerkers zich voortdurend kunnen bijscholen. Daarom verzorgen we regelmatig opleidingen en cursussen. Op dit moment volgen 20 elektromonteurs de cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties in Rijswijk.

Lees verder

7 trends die installateurs en paneelbouwers niet mogen missen

12 oktober 2016

De installateur zal kennis in huis moet hebben van de TCO van een systeem en het belang van duurzaamheid bij installatiekeuzes.

Lees verder

Een reis om de wereld op zoek naar duurzame oplossingen

11 juli 2016

Sailors for Sustainability Twee zeilers, Ivar & Floris, maken een wereldreis waarin ze op zoek gaan naar duurzame oplossingen voor de planeet en de mensheid.

Lees verder

TECHERS biedt kansen om dromen uit te laten komen

4 juli 2016

Maria aan het woord: “Mijn verwachtingen zijn tot nu toe stapje voor stapje aan het uitkomen en zie ik mijn doelen en toekomst steeds dichterbij komen.”

Lees verder

Dutch Solar Challenge: Innovatieve zonneboten strijden om de snelste tijd

17 juni 2016

Tijdens deze challenge strijden 39 teams uit binnen- en buitenland in boten aangedreven op zonne-energie tegen elkaar.

Lees verder

TECHERS directeur Joost Kleinjan in de uitzending van Werken.FM

28 april 2016

Werken.FM donderdag begon met Dieteke van Hemmen in De Ochtenduren. Zij sprak met de directeur van TECHERS Joost Kleinjan.

Lees verder